Contact

Voor meer informatie over Choy en partners of over de publicaties van Joep Choy kunt u contact opnemen met Dorris Cohen, managing partner, telefoon 023 539 1469 of email info@choyconsultants.nl

Adres
Villa Najade
Duinweg of Duivelslaan 22
2082 CB Santpoort-Zuid
T 023 539 1469
E info@choyconsultants.nl

Routebeschrijving
Komt u vanuit het noorden volg de A9 richting Haarlem. Bij knooppunt Beverwijk: de A22 (rechts) richting Beverwijk, Haarlem en IJmuiden nemen, richting Velsertunnel.
Direct na de Velsertunnel rechtsaf, richting Haarlem/Santpoort. U rijdt nu op de A208, de randweg rond Haarlem. De tweede afslag rechts (voor het Shell station), richting Santpoort/Driehuis/Velserbroek. Bij de stoplichten rechts af, richting Santpoort/Haarlem.
De weg blijven volgen, bij de rotonde recht door, richting Santpoort-Zuid/Bloemendaal.
Voorbij het station Santpoort-Noord, aan uw rechterhand, de eerste afslag rechts op de rotonde, richting Bloemendaal/Overveen.
Direct over de spoorbaan links af, richting Santpoort-Zuid. Deze weg uitrijden en aan het eind, bij een (ongeveer) T-splitsing, waar de betonweg ophoudt, rechts af. U komt dan op de Duinweg.
Ongeveer in het midden rechts, op het hoogste punt van de weg, ligt Villa Najade (groot, wit gebouw).
U kunt het grintpad oprijden en uw auto parkeren. Als u na het tuinhek aan de parkeerplaats het pad volgt, komt u bij de voordeur.
Als de parkeerplaats vol is kunt u uw auto aan de overzijde van de weg parkeren, of bij het station aan het einde van de Duinweg.

Villa Najade ligt op 2 minuten lopen van het NS station Santpoort-Zuid.
Als u met de rug naar het station staat, ligt de Duinweg recht voor u. De stoptrein Uitgeest/Beverwijk-Amsterdam stopt bij station Santpoort-Zuid (het station na Santpoort Noord). Vanaf Amsterdam, het station na Bloemendaal).

 

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave